Iuliana Marciuc a deschis portile azilului Patru Generatii

De ceva timp, prezentatoarea TV Iuliana Marciuc aleargă toată ziua, pentru a pune pe picioare afacerea ei, azilul “Patru Generaţii”. După ce a reuşit să pună la punct toate detaliile, vedeta a deschis porţile locaţiei în această seară, în compania multor persoane dragi.

Alături de familie şi prieteni foarte apropiaţi, câteva vedete din România au ţinut să-i fie aproape Iulianei în acest moment important din viaţa ei şi să o susţină la începutul acestui proiect.

Mirabela Dauer şi Raoul i-au fost alături Iulianei

Mirabela Dauer, Raoul, Irina Loghin, Alexandru Arşinel şi Romeo şi Alina de la trupa Alesis au răspuns cu bucurie invitaţiei făcute de Iuliana Marciuc şi au fost primii care au trecut pragul noului azil, fiind impresionaţi de ceea ce au găsit acolo.

Iuliana a primit-o cu zâmbetul pe buze pe Irina Loghin şi s-a bucurat că aceasta a acceptat să-i fie aproape.

Azilul este situat în Mogoşoaia, la câteva minute de Capitală şi pare desprins din filme. Camerele sunt mobilate ultra modern şi dotate cu televizor de tip plasmă, iar locaţia beneficiază de piscină şi o curte foarte spaţioasă şi frumos aranjată.

Azilul deschis de vedetă este unul de lux, camerele fiind mobilate ultra modern

Costul unei luni de cazare în acest azil începe de la 3.500 de lei, în funcţie de necesităţile fiecărui vârstnic, aceştia beneficiind şi de un kinetoterapeut şi gimnastică medicală.

Articol preluat din click.ro