Iuliana Marciuc: «Enache vine duminica să petreacă în familie»

Iuliana Marciuc a intrat de curând în afaceri şi şi-a deschis un cămin dedicat persoanelor în vârstă. “Patru generaţii” este o locaţie de lux, unde cei cazaţi au parte de tot felul de activităţi recreative.

Vedeta a fost invitată marţi după amiază în emisiunea Happy Hour, unde a vorbit despre afacerea ei, dar şi despre relaţia cu Adrian Enache, logodnicul ei.

Aceasta a mărturisit că ideea acestui cămin nu i-a aparţinut ei, ci a venit din partea unui albanez, cel cu care s-a şi asociat în afacere.

“Este un cămin de seniori, nu de bătrâni. Asociatul meu din Albania mi-a propus lucrul acesta şi eu am acceptat imediat, cu mare bucurie. Chiar am acasă patru generaţi”, a declarat vedeta.

Iuliana a vorbit şi despre Adrian Enache, bărbatul pe care îl iubeşte de peste 18 ani. “Am făcut logodna şi am oficializat în faţa Bisericii această relaţie. Enache vine duminica să petreacă în familie. Este un concept al meu: în fiecare duminică, patru generaţii vin să petreacă acolo, noi punem la dispoziţie piscina, grătarul”, a spus aceasta, făcând referire la căminul pe care l-a deschis.