Descopera 4Generatii, 6 Centre pentru Seniori in Bucuresti, Mogosoaia, Chiajna

„În tinerețe, zilele sunt scurte și anii lungi; la bătrânețe, anii sunt scurți și zilele lungi.”

Nikita Ivanovici Panin

Părinții noștri merită toată atenția și grija noastră, mai ales când trecerea timpului începe să își facă simțită prezența.

Descopera cateva motive pentru care Caminul pentru Seniori 4Generatii este cel mai bun loc in care seniorul tau sa se bucure de intelepciunea varstei!

YouTube player

Evenimente artistice interne si intalnire cu artisti romani cunoscuti si personalitati publice

Excursii la obiective cunoscute din imprejurimi si din cand in cand…la mare si la munte!

Nu doar un camin de batrani in Bucuresti, ci un adevarat Camin pentru Seniori ce organizeaza excursii la obiective cunoscute din  imprejurimi si din cand in cand...la mare si la munte!

Petreceri pentru sarbatorirea zilelor de nastere, onomastice, a Sarbatorilor de Craciun, Paste

Petreceri pentru sarbatorirea zilelor de nastere, onomastice, a Sarbatorii de Craciun in cadrul evenimentelor Caminului pentru seniori Patru Generatii

Personal medical specializat si asistenta medicala pentru monitorizarea medicatiei

Personal medical specializat si asistenta medicala permanenta pentru monitorizarea medicatiei

Bucatarie proprie, moderna, program complet de masa, dieta personalizata pe nevoi si situatii medicale

Bucatarie proprie, moderna, program complet de masa, dieta personalizata pe nevoi si situatii medicale in cadrul Centrului pentru Seniori Patru Generatii Bucuresti, Mogosoaia, Chiajna

Conditii de cazare excelente in camere cu 1, 2, 3 si 4 paturi, cu sau fara baie proprie

Sa urmarim impreuna cateva momente din evenimentele 4Generatii

Mirabela Dauer, Irina Login, Fuego, Raoul, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru, Matilda Pascal Cojocarita, Gheorghe Gheorghiu, Adrian Enache, Alesis sunt numai cateva nume din pleiada de artisti minunati care ne calca pragul cu regularitate, incantandu-ne cu muzica lor, cu slagare nemuritoare, care aduc bucurie si zambete pe fetele tuturor.

YouTube player
YouTube player
YouTube player
Camin de batrani Bucuresti, casa de batrani Mogosoaia, Chiajna, Patru Generatii

Deși ne spunem toată viața că îi vom răsplăti pentru toate câte au făcut pentru noi și le vom fi alături când le mai rămâne doar spiritul tânăr, uneori ne regăsim în imposibilitatea de a petrece timp impreuna datorita activitatilor pe care suntem obligati sa le desfasuram.

Cu toate acestea, societatea ne-a făcut să credem că este greșit să căutăm alte metode de a le arăta această grijă și afecțiune atunci când situația nu ne permite să le fim fizic alături și tot mai mulți dintre seniorii noștri își petrec zilele singuri, între patru pereți, pentru că ne este foarte greu sa acceptam ca au nevoie sa fie in centre specializate, în care nu numai că se bucura de companie, dar au si toate condițiile unui trai decent și acces la facilități medicale, bucurandu-se de compania noilor prieteni de aceeasi varsta.

Activitati recreative la Caminele pentru Seniori Patru Generatii

Prin alegerea unui Cămin pentru Seniori cum este 4Generații, părinții sau bunicii tăi beneficiază de:

Caminul pentru seniori Patru Generatii, un loc in Bucuresti, Mogosoaia sau Chiajna unde batranetea poate fi frumoasa

Companie – dacă până acum nu te gândeai cât de importantă este aceasta, pune în balanță doar cum te-ai simțit în lunile in care pandemia te-a fortat sa traiesti izolat!

Să îți lași părintele singur acasă, fără niciun fel de companie, îl va face să se simtă singur și nu îi va permite să se bucure de clipe și activități care să îi facă plăcere, ci să resimtă fiecare zi ca pe o povară greu de carat, in care timpul trece din ce in ce mai greu.

În cadrul colectivului dintr-un cămin, se leagă prietenii, iar activitățile de zi cu zi alungă plictiseala, iar viata devine mai frumoasa.

Suport – uneori, odată cu vârsta, apar diferite nevoi. Părintele tău poate are nevoie sa isi pregateasca singur masa sau să urmeze tratament medicamentos, lucruri pe care nu le mai poate face singur.

În cadrul unui cămin pentru seniori, personalul se ocupă de tot ce au nevoie, de administrarea medicatiei si de achizitionarea acesteia.

Îngrijire medicală – oricât de mult ne dorim, poate fi complicat să ne ajustăm programul atunci când intervine o urgență, iar la vârste înaintate, urgențele nu sunt tocmai rare.

Chiar și un control de rutină poate fi problematic atunci când ai un program încărcat. În cadrul centrului pentru seniori, vizitele medicale au loc periodic, iar tu știi că părintele tău se bucură de ajutor specializat ori de câte ori are nevoie.

Activități variate – chiar dacă nivelul de energie scade pe măsură ce vârsta înaintează, e important ca spiritul să rămână tânăr.

De aceea, părintele tău se poate bucura de activități diversificate alături de alți seniori, pentru a petrece timp de calitate. Jocuri de table, petreceri de sărbători, gătit și chiar petreceri aniversare, ambientul din cadrul căminului face trecerea timpului mai plăcută și greutățile vârstei mai ușor de îndurat.

Activitate fizică – e important ca și mintea, și trupul să se mențină în formă bună. De aceea, pentru seniorii noștri, un kinetoterapeut vine în întâmpinare cu exerciții fizice, iar periodic organizăm activități în aer liber pentru a-i încuraja la mișcare.

Caminul pentru seniori Patru Generatii, un loc in Bucuresti, Mogosoaia sau Chiajna unde batranetea poate fi frumoasa

Oferă-i toate condițiile de trai părintelui tău, suport și un colectiv în care să își mențină spitirul tânăr și în care poate comunica și socializa. Alege să îi faci cât mai frumoși acești ani în loc să își trăiască bătrânețea singur.