Tarife practicate in caminul pentru seniori 4Generatii Bucuresti, Mogosoaia, Chiajna

Exista posibilitatea de cazare in camere cu unul, doua, sau mai multe paturi, iar preturile sunt in functie de starea de sanatate si de necesitatile persoanei. Fiecare senior este tratat individual inca din prima zi.

Preturile includ toate serviciile necesare ingrijirii, intretinerii, acomodarii, mai putin pampers, medicamente si consultatii medicale de specialitate. De asemenea exista pachete care pot include pampers si kinetoterapie. Exista pachete de kinetoterapie/masaj care pot fi ahizitionate separat.

Exista posibilitatea ingrijirii seniorilor in sistem zilnic, acestia putand fi adusi dimineata de familie si luati seara, sau cazati pe perioada determinata saptamanala, lunara, wekeenduri, vacante, etc. Tarifele se stabilesc in functie de fiecare persoana.

Ne rezervam dreptul de a selecta clientii.

Oferă-i toate condițiile de trai părintelui tău, suport și un colectiv în care să își mențină spitirul tânăr și în care poate comunica și socializa. Alege să îi faci cât mai frumoși acești ani în loc să își trăiască bătrânețea singur.